Restaurant

Restaurant Vliegendt Hert heeft verschillende ruimtes en een prachtige historische kelder die je kunt reserveren voor een (besloten) vergadering, presentatie, bijeenkomst of bedrijfsborrel. Benieuwd naar de mogelijkheden? We informeren  je graag.

Horeca

Bij Vliegendt Hert zetten we onze expertise en kennis van wijn, kazen en delicatessen in om horecaondernemers te adviseren en ondersteunen op diverse niveaus. We bieden extra service door meerdere keren per week te leveren. Ook kleine bestelhoeveelheden zijn bespreekbaar. Voor onder andere horecapersoneel biedt Vliegendt Hert een SDEN 3 wijncursus aan, waarmee je een horeca-erkend certificaat kunt behalen. Met dit certificaat krijg je toegang tot de vinologenopleiding.

Relatiegeschenken

Ook voor relatiegeschenken ben je bij Vliegendt Hert aan het juiste adres. We hebben diverse wijn- en bierpakketten in het assortiment en zijn gespecialiseerd in het bedrukken van gepersonaliseerde wijnkistdeksels met het logo van jouw bedrijf of organisatie. Vliegendt Hert verzendt en bezorgt pakketten door heel Nederland.