Onze kennis en ervaring in wijnen en bieren combineren we in ons restaurant met heerlijke bijpassende gerechten en proeverijen. Lunch, diner of borrelen met hapjes: alles is mogelijk. Gastheer Steven van Velzen staat voor je klaar. In een ontspannen ambiance laten wij je genieten van onze met zorg bereide gerechten en proeverijen. Per seizoen hebben we een wisselende menukaart. Laat je smaakpapillen verrassen door chef-kok Wilco van Helleman!

ontdek de mooiste wijn & spijs combinaties bij het Hert

Eten bij het Hert

Een greep uit onze menukaart:

 

VOORGERECHTEN

Zwaardvis / pesto / ratatouille / pancetta / basilicumolie – €15,95

Wildpaté / gebrande ui / vijg / bourbon gel / kruidkoek – €13,95

 

HOOFDGERECHTEN

Shortrib rund / teriyaki / daikon / zwarte rammenas / krokante ui / taugé – €13,25

Pappardelle / paddenstoelen / truffel / parmezaan / pijnboompitten (Vegetarisch)  – €16,50

 

NAGERECHTEN

Gemarineerde mandarijn / speculaascrumble / mandarijn – yoghurtparfait / krokante witte chocolade – €7,50
Espressocrême / mascarpone / cacao / cantuccini al cioccolato – €7,50

Bekijk hier onze volledige menukaart

 

Drinken bij het Hert

Een greep uit onze wijnkaart:

WITTE WIJN

Boschendal The Pavillion chennin Blanc, Zuid-Afrika | rond en fris – € 3,95 (fles €20,95)
Domaine Martinolles chardonnay, vin de pays d’Oc | rond en fris – € 4,95 (fles €22,95)

ROSÉ

Boschendal The Pavillion rosé, Zuid-Afrika | sappig rood klein fruit, verwent uw mond – € 3,95 (fles €20,95)

RODE WIJN

Domaine Sauger Cheverney Frankrijk, Loire | fris – zwoel – kruidig  – €4,95 (fles €22,95)

Wakefield Estate shiraz Australië | vet – fruitig – kruidig rond  –  €5,95 (fles €23,95)

 

Bekijk hier onze volledige wijnkaart

Bekijk ook onze drankenkaart en borrelkaart

 

RESERVEREN? BEL 0118 - 236 046

Eten & drinken kan bij ons woensdag en donderdag van 17.30 -22.00 en vrijdag t/m zondag van 12.00 - 22.00 uur

Reserveer
direct online