Onze kennis en ervaring in wijnen en bieren combineren we in ons restaurant met heerlijke bijpassende gerechten en proeverijen. Lunch, diner of borrelen met hapjes: alles is mogelijk. Gastheer Steven van Velzen staat voor je klaar. In een ontspannen ambiance laten wij je genieten van onze met zorg bereide gerechten en proeverijen. Per seizoen hebben we een wisselende menukaart. Laat je smaakpapillen verrassen door chef-kok Wilco van Helleman!

ontdek de mooiste wijn & spijs combinaties bij het Hert

Eten bij het Hert

Een greep uit onze menukaart:

VOORGERECHTEN

Tataki van tonijn / tonijn crème / radijs / zoetzure paddenstoelen / soja gel / sesam – € 13,75
Kippendijen / romanesco sla / bio-tomaat / zoetzure komkommer / grill-saus – € 10,95

HOOFDGERECHTEN

Zacht gegaarde zalm (48° C) gebrand / Japanse marinade / yuzu / rettich / bosui / radijs – € 13,50
Diamanthaas / zwarte knoflook jus / truffel / parmezaan / pijnboompitten / bio-tomaat – €10,95

NAGERECHTEN

Witte chocolade brownie met cranberries / mascarpone mousse / Zeeuwse speculaaskruimels / karamel merengue – € 7,50
Kazen uit de regio / kletzenbrood / appelstroop / druiven / muesli – € 10,75

Bekijk hier onze volledige menukaart

 

Drinken bij het Hert

Een greep uit onze wijnkaart:

WITTE WIJN

Boschendal The Pavillion chennin Blanc, Zuid-Afrika, rond en fris – € 3,95 (fles € 19,45)
Domaine Martinolles chardonnay, vin de pays d’Oc, rond en fris – € 4,95

ROSÉ

Boschendal The Pavillion rosé, Zuid-Afrika, sappig rood klein fruit, verwent uw mond – € 3,95 (fles € 19,45)
Les Jamelles Claire de rosé, vin de pays d’Oc, fruitig intens en mineraal – € 3,95

RODE WIJN

Allegranza Monastrell, Julìma-Spanje, soepel fruitig en rond – € 3,95
Chateau Pesquié Terrasses rouge, Ventoux-Frankrijk, structuur & fruit en kruidigheden – € 5,95 (fles € 24,45)

Bekijk hier onze volledige wijnkaart

Bekijk ook onze drankenkaart en borrelkaart

 

Reserveren

Wil je reserveren voor een heerlijke avond in ons restaurant? Neem contact met ons op.