Onze kennis en ervaring in wijnen en bieren combineren we in ons restaurant met heerlijke bijpassende gerechten en proeverijen. Voor het diner of borrelen met bijpassende hapjes staat gastheer Steven van Velzen voor je klaar. In een ontspannen ambiance laten wij je genieten van onze met zorg bereide gerechten en proeverijen. Per seizoen hebben we een wisselende menukaart. Laat je smaakpapillen verrassen door chef-kok Wilco van Helleman!

ontdek de mooiste wijn & spijs combinaties bij het Hert

Eten bij het Hert

Een greep uit onze menukaart:

 

VOORGERECHTEN

Mabré Eendenlever /  kalfstong / appel / peer / cranberry’s – €14,75

Prosciutto /  buffalo mozarella / tomaten chutney / rode ui / hazelnoten – €13,95

 

HOOFDGERECHTEN

Goudbrasem / antiboise / venkel / ras el hanout / quinoa  – €13,75

Scholfilet / gestoomd / gerookte tomaat / parelgort / tuinerwt / balsamico olijven – €15,75

 

NAGERECHTEN

Crème Brulée van Zoethout / mascarpone pompoen / vijgen / chocolade / zeezout – €7,75

Wortel en Passievrucht / cremeux witte chocolade & vanille / wortelgel / passievruchten sorbet – €7,95

Bekijk hier onze volledige menukaart

 

Drinken bij het Hert

Een greep uit onze wijnkaart:

WITTE WIJN

Boschendal The Pavillion chennin Blanc, Zuid-Afrika | rond en fris – €3,95 (fles €20,95)
Domaine Martinolles chardonnay, vin de pays d’Oc | rond en fris – €4,95 (fles €22,95)

ROSÉ

Boschendal The Pavillion rosé, Zuid-Afrika | sappig rood klein fruit, verwent uw mond – €3,95 (fles €20,95)

RODE WIJN

Domaine Sauger Cheverney Frankrijk, Loire | fris – zwoel – kruidig  – €4,95 (fles €22,95)

Wakefield Estate shiraz Australië | vet – fruitig – kruidig rond  –  €5,95 (fles €23,95)

 

Bekijk hier onze volledige wijnkaart

Bekijk ook onze drankenkaart en borrelkaart

 

RESERVEREN? BEL 0118 - 236 046

Eten & drinken kan bij ons woensdag t/m zondag van 17.30 - 22.00 uur. Voor een drankje kunt u op deze dagen vanaf 15:00 uur terecht in onze wijnbar.

Reserveer
direct online